Zoeken naar de foto

Uw zoekactie voor de foto leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Mr W 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dom zoekt sub/slut (V)
Ervaren Dominant is op zoek naar een sub(V) Ik kan je leren hoe je een volwaardige sub kunt worden, op jouw tempo en met absoluut respect voor je grenzen en veiligheid. Ik geef jou: begeleiding, veiligheid, sub/slut training, vertrouwen, respect, ultiem genot. Je bent: slank tot voluptueus, sensueel. Ik kan mij makkelijk vrij maken en ontvangen en verplaatsen in alle discretie. Vrouw van koppel mag ook reageren. Geen ervaring nodig. Graag een reactie met leeftijd, lichaamsdetails, regio, grenzen, wensen. Discrete foto welkom. Alle vragen welkom.  
23 dagen
Babyman 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek ADBL knuffeldate
Ik zoek een fijne zachte man of vrouw, luier lover voor regelmatig contact. Bedoeling is een omgeving en sfeer te creëren waarbij we beide volledig en taboeloos onszelf kunnen zijn ... uiteraard is het contact op sex gericht maar ik ben echt niet op zoek naar zeveraars, snelle wippers of platvloerse personen. Veel is bespreekbaar doch steeds met wederzijds respect, discreet en hygiënisch. Kan overal verplaatsen, kan niet ontvangen. Foto op aanvraag.  
24 dagen
evy 66 jaar Antwerpen - Mechelen
oudere , gewillige en volgzame cd-slet als privé bezit voor dom personen
ik ben een al wat oudere , maar zeer verzorgde crossdresser, 100 %biseks . Ik ben gewillig en volgzaam , ja onderdanig . Zeer bdsm-minded , bruikbaar als pijn-en lustslavin . Ik ben nog steeds op zoek naar dominanten , perverten en sado's , die mij willen ontvangen als hun eigendom, hun prive hoer en slavin . Zonder veel beperkingen ; Dominante mensen aan wie ik mij in volle vertrouwen kan onderwerpen aan hun lusten en bij wie ik in volle vertrouwen dan ook mijn spulletjes kan achterlaten in bewaring en nieuwe attributten kan aankopen en in bewaring laten . Ik ben zelf betrouwbaar en discreet en zoek naar liefst één vaste seksvriend(in) voor regelmatig een discrete afspraak . Geef mij een seintje bij interesse , dan sruur ik graag meer info en foto geile groeten evy  
tom 27 jaar Limburg - Bree
bi jonge man zoekt koppel en meer.
heey iedereen, ben een jonge man van 27jaar jong en ongeveer 1.80m groot en 80kg ben opzoek naar intressante mensen voor wie weet wel heel veel plezier kan helaas niet ontvangen wel verplaatsen liefst reageren met foto  

bi jonge man zoekt koppel en meer.
Zoon 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zoon op zoek naar daddy en/of mommy
Slanke jongen is op zoek naar een knappe en lieve mommy, daddy of koppel die hem soft wil verwennen. Ik zoek een liefdevolle, maar leidende hand. Nog geen bi-ervaring dus bij mannen blijf ik zelf grotendeels passief. Graag reactie met een uitgewerkt voorstel en foto. Jij/jullie zijn niet ouder dan 59 en kunnen ontvangen. Hopelijk tot binnenkort.  

Zoon op zoek naar daddy en/of mommy
24 dagen
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Opzoek naar vaste Dom v/t/m/k
Ik ben Tom 33j 1m96. Ik ben opzoek naar een vaste Dom vrouw, trav of man om me regelmatig te gebruiken of laten gebruiken. Ik heb al een beetje ervaring met verschillende doms maar zou graag een vertrouwens band opbouwen. Ik sta voor heel veel open. Lust pijn vernedering. Nu ik ben nog zoekende naar men grenzen dus als je interesse hebt kunnen we dit samen bespreken en ze opzoeken. Enkele dingen die ik al gedaan heb en leuk vond: bondage, cock and ball torture, sounding, zweep, edging, anaal ( toys en man), ijs, kaarsvet, melk machine, en nog wel wat. Maar sta helemaal open om dit verder uit te diepen en om nieuwe dingen of opdrachten te doen. Als je interesse hebt hoor ik het graag liefst wat in de buurt zodat het regelmatig kan als het klikt. Stuur uw stats en voorstel. Eventueel foto  
24 dagen
Pat 49 jaar Antwerpen - Turnhout
2 geile slanke bikerels voor dame of koppel
Geboden; 2 slanke bikerels, steeds zin in avontuur , safe play, discreet en verzorgd, wij 49 192 75 gbbs slank sporty kort haar en 36 194 74 gbbs slank kort haar. Gevraagd; openminded dame tot max 45 j en geen overgewicht of een openminded koppel mv Zin in beffen, oraal en /of anaal neuken, rimmen, tepelplay , tietjes likken, ons lekker laten zuigen , man doet mee of kan ook toekijken Ontvangen enkel op maandag, dinsdag of woensdagnamiddag te Turnhout , eventueel verplaatsen in de regio Turnhout Herentals kan ook, uur van date tussen 14u en 16 u .Foto's op reply en indien real haalbaar voorstel.  
Sissy 34 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Sissy zoekt dominant voor Skype sessie
Hey, ik ben een getrouwde gast van 34, en zaterdag avond alleen thuis dus kan me nog eens als sletje opmaken voor een GEDULDIGE dominant(e) die de tijd neemt om me goed te vernederen en niet te laten spuiten na 10 minuten. Zoals gezegd getrouwd dus snor en baard kunnen niet af, draag wel mijn maskertje zoals op de foto maar heb veel toys en ben super geil. Alleen eerlijke reacties aub.  

Sissy zoekt dominant voor Skype sessie
24 dagen
Speels dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Voor zij die graag ondergaan
Hetero maar ook ondeugend softbi en zoek seksuele spanningen met vrouw, koppel, jongeman voor medisch dominant rollenspel zoals doktersonderzoek, massage, personal trainer. Anderzijds zoek ik ook onderdanige mannen die mij de lingerie van hun vrouw laten zien en besnuffelen en eventueel ook foto's en filmpjes hebben waar ik mij op ruk en waar jij mij ook met een handje of mondje mag helpen. Graag genoeg relevante info met leeftijd, woonplaats en wat kan.  
24 dagen
Feet&More 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded kinky "voetjes" vrouw gezocht voor op regelmatige basis
Hoi, ik ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Op zoek naar switch of onderdanige taboeloze geile vrouw die ook houd van voetjes fetish in al zijn facetten ze likken, strelen, wederzijdse footjob en meer. Hou ook van plas zowel op jou als op mij. Heb het wel op dirty. Anaal rimmen en neuken, vaginaal, fisten, deeptroath en veel meer mogelijk. Op zoek naar iemand om op hele regelmatige basis mee af te spreken. Ideaal ben je uit ovl Aalst of hele korte regio van Aalst en kunnen we eenvoudig afspreken bij jou thuis of jij kan eenvoudig verplaatsen naar Aalst. Ben 200% no fake en real en discreet. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook verdere info over je voetjes uiteraard en al jou wensen, kicks, fetishen en fantasieën alles is mogelijk hier. Wie weet tot snel x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10